2017. január 11., szerda 17:31

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. január 11., szerda (OS) - A Jobbik próbálja elfedni a valóságot a vagyonnyilatkozatokban is - Reagálás Szilágyi György (Jobbik) nyilatkozatára

    A magyar vagyonnyilatkozati rendszer az egyik legszigorúbb, csak be kell tartani a törvényeket. A Jobbik már megint nagyokat mond, miközben éppen a Jobbik alelnöke, Volner János bukott le azzal, hogy a vagyonnyilatkozatában úgy tesz, mintha nincstelen lenne, a háttérben pedig a felesége nevén hét ingatlan van. A Jobbik a saját pénzügyeiben is szeretné elfedni a valóságot, zsidó szervezeteknek udvarol, miközben náci, antiszemita, szélsőséges szervezeteket pénzel.  
A Jobbik elnökségi tagjai - köztük Vona Gábor  - közpénzen a saját családtagjaikat is kitömték tanácsadói és egyéb szerződésekkel, valamint még arra sem adtak magyarázatot, hogy milyen szerepet töltenek be az offshore cégekben érdekelt üzletemberek Vona Gábor körül. Kovács Béla mai napig nem tudni milyen pénzeket szállított a Jobbiknak. A Jobbik a pénzért és a hatalomért mindenre képes, csak ezt próbálja elfedni.

Fidesz-frakció Sajtóosztály


     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.