2017. január 16., hétfő 15:13

A Magyar Liberális Párt közleménye (3. rész)
    Budapest, 2017. január 16., hétfő (OS) - Nyílt levél a demokrata ellenzék támogatóihoz

    A Jobbik azzal szerezte meg hírnevét, hogy frontális támadást intézett a tolerancia és a befogadás politikája ellen. A cigányság megfélemlítésére létrehozta a hírhedt Magyar Gárdát. Vezető politikusai melegítették fel az aljas vérvádat, gúnyolódtak a Dunába lőtt zsidók emlékén, ők követtek el számos kegyeletsértést, és listázták volna a zsidó politikusokat. A Jobbik a kirekesztő politikája és a keleti diktatúrák iránti vonzalmai miatt nem nemzeti, hanem a nyugati, polgári és demokratikus értékvilággal szemben alló párt, amely kormányra kerülve elődeihez hasonló nemzeti katasztrófát okozhatna.

Ezért nem foghatunk össze vele. Mert ha megtesszük, semmivel sem leszünk jobbak Orbán Viktornál, aki a nemzeti és keresztény Magyarország hamis jelszava alatt, a Jobbik számos programpontját megvalósítva építette fel a kiváltságosok illiberális államát. Ha összefogunk a Jobbikkal, korpa közé keveredünk.

Amikor 2018-ról beszélünk, meg kell értenünk, hogy a cél nem szentesítheti az eszközt. A szélsőjobboldallal való kiegyezés önmagunk megtagadását jelentené. Nem elég néhány cuki vizslás fénykép, egy protokoll-jókívánság Hanukára és a néppártosodosás mantrázása. Vona Gábor a mai napig nem kért bocsánatot azért, amit az elmúlt évtizedben tett. A mai napig nem követte meg mindazokat, akikbe ő és pártja belerúgott. A Jobbik ugyanaz a szélsőjobboldali párt, amelyik volt. Az átfestett, mosolygós cégér mögött a "boltban" ott a bakancs.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.