2017. január 16., hétfő 15:13

A Magyar Liberális Párt közleménye (4. rész)
    Budapest, 2017. január 16., hétfő (OS) - Nyílt levél a demokrata ellenzék támogatóihoz

    Aki ezt nem látja, az veszélyesen naív vagy bolond. A Vonával való összefogás ötletét a végső kétségbeesés számlájára írom. De vésse mindenki az eszébe, hogy a Jobbikkal való összefogás feladását jelenti mindannak, amiben hiszünk, és amiért a Fidesz kormányt is le akarjuk váltani.

Most még van időnk rá, hogy egyesítsük erőinket: hiteles programmal és hiteles szereplőkkel közösen szólíthatjuk meg a változásra váró ellenzéki szavazókat. A Jobbik és a demokrata ellenzék politikája nem összeadható. Az értéksemleges választási együttműködés gondolata hátrányos és káros ránk nézve, a gyakorlatban pedig biztos bukásunkhoz vezetne, már csak azért is, mert sem a Jobbik, sem a demokratikus pártok  tagjai és szavazóinak jó része nem nyitott a másik támogatására. Ezért arra kérem a demokrata ellenzék híveit, hogy inkább saját oldalunk megerősítésén, kiszélesítésén és a majdani együttműködés kialakításán munkálkodjanak a szélsőjobboldallal való kooperáció terméketlen latolgatása helyett.

Fodor Gábor, elnök, Magyar Liberális Párt - Liberálisok

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.