2017. január 16., hétfő 18:25

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal közleménye
    Budapest, 2017. január 16., hétfő (OS) - MEKH: Pintér Tamás hazug ember - Reagálás a Jobbik parlamenti frakciójának közleményére

        Sajnálatos, hogy Pintér Tamás a Jobbik országgyűlési képviselője önös politikai játszmák eszközévé teszi a dunaújvárosi családok biztonságát jelentő távhő- és vízszolgáltatás ügyét.
     Pintér Tamás hazudik, amikor a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnökét támadva azt állítja, hogy a hivatal vezetője jó barátságot ápolna és közösen szilveszterezett volna a dunaújvárosi távhő- és vízszolgáltató cég vezetőjével, Pomázi Csabával.
     A MEKH autonóm államigazgatási szerv, amely az engedélyeseivel a szabályozott keretek között, kizárólag hivatalos úton érintkezik. A MEKH engedélyeseinek felügyeletével és a szolgáltatókkal történő hivatalos kommunikációval a hivatal jogszabályok által kijelölt részlegei foglalkoznak.
     A MEKH továbbra is folyamatosan figyelemmel kíséri a dunaújvárosi víz- és távhőszolgáltatással kapcsolatos fejleményeket. A hivatal a felhasználók biztonságos energiaellátása érdekében a jogszabályok által adott valamennyi lehetőséggel élni fog. A MEKH számára első a fogyasztók érdekeinek védelme, a biztonságos energiaellátás nem lehet politikai viták tárgya.

     MEKH
     Kommunikációs Osztály

     Kiadó: Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.