2017. január 18., szerda 13:10

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. január 18., szerda (OS) - Már a jobbikosoknak is sok, hogy Vona Gábor a pénzért és a hatalomért mindenre képes -  Reagálás Vona Gábor (Jobbik) nyilatkozatára

    Vona Gábor tegyen rendet a saját háza táján. Már a Jobbik szimpatizánsoknak is sok, hogy Vona Gábor a pénzért és a hatalomért mindenre képes: hátat fordít saját választóinak és korábbi programjának is, és megpróbálja elfedni a valóságot. Zsidószervezeteknek udvarol, miközben a Jobbik szélsőséges szervezeteket pénzel; exkluzív interjúkat ad olyan tévének, amelyet korábban porig akart rombolni; korrupcióról beszél, miközben a Jobbik minden idők legkorruptabb pártjaival szövetkezik és tele van KG Bélás korrupciós ügyekkel. Alaptörvény módosítást követel, miközben korábban Gyurcsány Ferenccel és a szocialistákkal együtt megakadályozta a migránsok betelepítését megtiltó alaptörvénymódosítás elfogadását is.
     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.