2017. január 18., szerda 14:29

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye
    Budapest, 2017. január 18., szerda (OS) - Orbán Viktor nem teszi a kirakatba a Professzorok Batthyányi Körének megállapításait!

    A Jobbik üdvözli a Fidesz értelmiségi holdudvara által a 2016-os évről közzétett értékelést. A Professzorok Batthyányi köre által elfogadott dokumentum ugyanis tűpontosan írja le a mai magyar valóságot: éles kritikával illeti a magára hagyott oktatás, az egészségügy helyzetét, valamint az elburjánzó korrupció ellen is felszólal. Orbán Viktor kormánya már a Fidesz értelmiségi rétege szerint is hátat fordított a polgári értékrendnek, helyette szerencselovagok, egyre befolyásosabb nagyvállalkozók és tetten érhető hatalmi arrogancia jellemzi a Fidesz-kormányt.

Ha a Jobbik a választópolgárok bizalmából kormányzati megbízást kap, le fog számolni a polgári értékrendet szétromboló eszközökkel: offshore lovagok és politikai kalandorok pénzelése helyett érdemelvű kormányzást fog folytatni, célunk pedig a tisztességes munkát végző középosztály felemelése lesz.

Jobbik Magyarországért Mozgalom
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.