2017. január 18., szerda 16:09

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. január 18., szerda (OS) - Ellenzékből kormányzunk: a Jobbik sikerre vitte a fótiak akaratát migránskérdésben

    A Jobbik üdvözli, hogy Tuzson Bence államtitkár mai bejelentését, mely szerint a kormány végre meghallotta a fótiak szavát és döntést hozott arról, hogy a fóti Gyermekvárosban a jövőben megszűnik a migránsok elhelyezése.

A Jobbik hónapok óta folyamatosan felemeli a szavát a Károlyi István Gyermekközpontban elszállásolt menedékkérők által okozott közbiztonsági problémák miatt, végül tavaly nyár végén helyi népszavazást kezdeményeztünk mind az állandó betelepítés, mind az ideiglenes elhelyezés ellen. A hosszú eljárás eredményeként december 16-án adtuk le mindkét kérdésben a helyi népszavazás kiírásához szükséges számú, mintegy 1600 aláírást a helyi választási bizottsághoz.

A kormány végre meghallotta a fótiak Jobbik által felerősített hangját, ami persze érthető, hisz az elmúlt fél év kormányzati szlogenjeit bizonyára nem szívesen hallanák vissza. "Üzenjük Brüsszelnek, hogy ők is megértsék!" – olvashattuk tavaly számtalan plakáton, mi pedig megüzentük a kormánynak, hogy ők pedig a fótiak szavát értsék meg!
    
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.