2017. január 18., szerda 16:46

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. január 18., szerda (OS) -

    Szigetvári Viktor: Orbán Viktor maffia-kormánya nem a bűnt üldözi, hanem azt, aki kimondja az igazat
Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke elfogadhatatlannak tartja, hogy míg Horváth András zöld dossziéjában foglaltakkal kapcsolatban a Nemzeti Nyomozó Iroda nem jutott semmire, addig a volt adóellenőrrel szemben még mindig nyomoznak. Az Együtt szolidaritásáról biztosítja a Horváth Andrást.
Horváth András volt adóellenőr, a NAV-botrány kirobbantója a Facebook-oldalán jelentette be, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda Korrupció és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztályának Kiemelt Ügyek Osztálya kihallgatásra idézte be január 19-re.
Szigetvári Viktor szerint felháborító, hogy Orbán Viktor illiberális rezsimje Horváth András ügyében is megtorló jelleggel jár el. Az elnyomó és szabadságot korlátozó Orbán-kormányban csak akkor jut érvényre az igazság, ha a miniszterelnök és családja hatalmi érdekeit nem sérti, minden más esetben az elnyomás győz.
Az Együtt elnöke felszólítja a Nemzeti Nyomozó Irodát, hogy ne a Fidesz-kormány érdekeit szolgálja, hanem az igazságot. Nem Horváth András ellen kell vizsgálódni, hanem az általa nyilvánosságra hozott NAV-os áfacsalási üggyel kapcsolatban!

Szigetvári Viktor
az Együtt elnöke

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.