2017. január 19., csütörtök 13:36

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2017. január 19., csütörtök (OS) - Reagálás Pintér Sándor határszemléjére: Emberhez méltó körülményeket a déli határon szolgálók számára!

    Az MSZP felszólítja a Fidesz-kormányt, hogy a határon szolgáló katonák és rendőrök számára haladéktalanul teremtsen emberhez méltó körülményeket!

Szégyenteljes ugyanis, hogy Pintér Sándornak tetszik az, hogy a kormány százmilliárdos összeget költ a kerítésre, miközben a déli határon szolgálatot teljesítő katonák és rendőrök gyalázatos körülmények között fáznak és küzdenek a tömeges megbetegedésekkel.

Jelenleg a százmilliárdos beruházásból az emberek munkakörülményeire költenek a legkevesebbet: a határvédők olyan rönkfából ácsolt magaslesen fagyoskodnak, amely semmilyen időjárási viszontagságtól nem védi meg őket, melegedniük pedig a szovjet időkből itt maradt sátrakba állított olajkályhák mellett kell.

MSZP

Bővebb információ: Harangozó Tamás, a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.