2017. január 19., csütörtök 15:11

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. január 19., csütörtök (OS) - Az ellenzék már megint váltogatja a véleményét, korábban támogatta az olimpiát - Reagálás az ellenzéki pártok nyilatkozataira

    Hiteltelenek az ellenzéki pártok azután, hogy amikor a fővárosi közgyűlés az olimpiai pályázatról szavazott, akkor a most nyilatkozó ellenzéki pártok – az MSZP, a PM és a Jobbik - megszavazták, hogy Budapest pályázzon a 2024-es olimpia megszervezésére - egyedül az LMP mondott rá nemet. Horváth Csaba (MSZP) akkor még úgy nyilatkozott, hogy bízik a sikeres pályázatban és "álmodjunk közösen", Karácsony Gergely (PM) pedig azt mondta, hogy nagy lehetőséget lát az olimpiában. Akkor még a Jobbik is úgy gondolta, hogy "merjünk nagyok lenni!", "mi magyarok egységesen álljunk ki amellett, hogy Magyarország, Budapest otthont adjon a 2024-es olimpiai játékoknak". Ugyanezek a pártok, most az olimpia ellen kampányolnak. A kérdés tehát, hogy akkor most mi valójában az ellenzéki pártok álláspontja. Az ellenzék már megint Magyarország sikertelenségében érdekelt, képtelen összefogni még a nemzeti ügyekért, hazánk sikeréért is. A kormánypártok a magyar emberek többségével együtt drukkolnak a magyar olimpiai pályázatnak, Magyarország sikerének.
    
     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.