2017. január 20., péntek 08:54

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. január 20., péntek (OS) -

    Ennek ellenére a legutóbbi Kormányinfon Lázár János csak arról beszélt, hogy a rezsicsökkentés milyen könnyebbséget jelent a családok fűtési költségeiben. Azt elfelejtette megemlíteni, hogy míg kormánytagok luxusvilláinak, medencéinek és szaunáinak fűtése valóban olcsóbb lett, addig a fával fűtők költségei folyamatosan emelkedtek az elmúlt évek során. Pedig pénz jutna a támogatás emelésére, hiszen a karácsony előtti napokban a tűzifa program költségének közel kétszázszorosát, közel 600 milliárd forintot osztogatott szét a kormány, egyebek mellett 22 milliárd forint jutott lőterek építésére is.

Az Együtt szerint elfogadhatatlan a kormány tétlensége! Ezért szolidaritásának jeleként saját adománygyűjtő akciót indít tagjai és szimpatizánsai körében. Az első szállítmány tűzifa már megérkezett az ormánsági Besencére, a további adományokból a keleti országrész nélkülöző falvaiba juttatunk majd el segítséget.  Ez a válság azonban túl nagy ahhoz, semhogy egyedül magánemberek adományaiból legyen kezelhető: a megoldás kulcsa a kormány kezében van. Már csak a szándék hiányzik mellé.

Spät Judit
az Együtt elnökségi tagja

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.