2017. február 9., csütörtök 16:49

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. február 9., csütörtök (OS) -

    Spät Judit és Szabó Szabolcs (Együtt): Egyetért a Fidesz-kormány azzal, hogy az egyedülállókat kizárják a szociális tűzifa programból?
Szabó Szabolcs írásbeli kérdéssel fordult Balog Zoltánhoz és Pintér Sándorhoz
Spät Judit, az Együtt elnökségi tagja és Szabó Szabolcs, az Együtt országgyűlési képviselője felháborítónak tartja, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hét községben kizárják a szociális tűzifára jogosultak köréből azokat, akiknek nem él a háztartásában legalább egy 18 év alatti gyermek. A kormánynak kötelessége segíteni minden rászorulót a téli hidegekben, éppen ezért Szabó Szabolcs Szabolcs írásbeli kérdéssel fordult Balog Zoltánhoz, az Emberi Erőforrások Minisztériumát irányító miniszterhez illetve Pintér Sándorhoz, a Belügyminisztériumot vezető miniszterhez, hogy megtudja: Más települések is alkalmaznak-e hasonló korlátozásokat, és egyetért-e a Kormány azzal, hogy az egyedülállókat kizárják a szociális tűzifa programból, és ha nem, akkor milyen lépéseket tesz ennek ellensúlyozására?

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.