2017. február 20., hétfő 07:14

Szanyi Tibor EP-képviselő közleménye (3. rész)
    Budapest, 2017. február 20., hétfő (OS) -

    Tapasztalati tény, hogy a világ valamennyi gigaberuházását a visszaélések és a korrupció tengere övezi, a metróépítésektől kezdve a nagyberuházásokon át az olimpiákig. Ezért a kérdés nem az, vajon van-e korrupciós kihívás, mert bizony van, éspedig óriási, hanem az, hogy az adott időszak felelősei mit tesznek ellene? Nos, jelen esetben sem a korábbi, sem a mai illetékesek nem kívántak és nem kívánnak érdemben cselekedni a közpénzek védelmében, csupán a döglött lovakat húzgálják egymás térfelére, a számlákat meg a nép nyakába vágják.

Mindezek fényében azt tartanám ildomosnak, ha a 4-es metró ügyeinek korábbi és jelenlegi felelősei visszahúzódnának a politikától és a közhivataloktól, mert a tisztességes közélet szempontjaiból pártállástól függetlenül méltatlannak bizonyultak “ha te voltál, illetve vagy a felelős, akkor miért is nem gondolod magad felelősnek?" jeligére.

     Kiadó: Szanyi Tibor EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.