2017. február 20., hétfő 15:44

A Magyar Liberális Párt közleménye (3. rész)
    Budapest, 2017. február 20., hétfő (OS) - Nyílt levél dr. Mezey Barnának, az Eötvös Loránd Tudomány Egyetem rektorának

    Továbbá kérjük a Rektor Urat, hogy az erre a szakra szánt pénzzel, erőforrással semmiképp sem egy demográfiai intézetet, egy családüggyel foglalkozó tanszéket állítson fel. Hisszük, hogy Magyarország jövője a magyar emberek kezében van, ezért őket kell támogatni, az ő problémáikkal kell foglalkozni. Ez az Ön, mint Magyarország legrégebbi egyeteme vezetőjének felelőssége is, hiszen eddig csak Soros György magánegyetemén volt megtalálható hasonló szakképzés; ez az állapot nem volt fenntartható és mi, liberális fiatalok biztosak vagyunk abban, hogy az ELTE méltó módon tud hozzájárulni a jövőnkhöz.
A jelentkezési időszak lezárultával talán Ön is megláthatta, hogy nem övezi hatalmas érdeklődés a témát, ezért a továbbiakban minden erőfeszítést meg kell tenni annak érdekében, hogy népszerűbb képzéssé váljon.  Mint az egyetem felelős vezetője remélem belátja, hogy ez a képzés a társadalom egészére nézve fontos, lényeges és hasznos, így mindenképpen el kell indítani, hiszen ezzel az egyetem erősíti szolgálatát a "magyar jövő" -felé.
Várom intézkedését és megtisztelő válaszát!

Budapest, 2017. február 20.

Tisztelettel:

Nagy Károly
Elnökségi tag
LiFT – Liberális Fiatalok Társasága

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.