2017. február 21., kedd 09:10

A Kerekesszékesekért Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. február 21., kedd (OS) - Pikali Gerda és Bálizs Anett Debreczeni Zitának pózolt a gyönyörű Miss Spinner kerekesszékes szépségkirálynők társaságában. Szerepcserék nemcsak a színházban! Együtt az ép és a kerekesszékes szépségkirálynők!

    Debreczeni Zita ezúttal az Újszínházban kapott lencsevégre gyönyörű színésznőket, valamint ép és kerekesszékes szépségkirálynőket. Hazánkban ez az első alkalom, amikor a csinos hölgyek egyenlő esélyekkel állnak a fotós kamerája elé bebizonyítva: a szépség mindenkié.

Szeretnénk, ha a fotósorozat megmutatná a különbségek elhalványulását és kiemelné,hogy egy kerekesszékes hölgy is lehet sugárzóan gyönyörű.

A fotózás a  Miss Spinner 2017 - kerekesszékes szépségverseny figyelemfelhívó eseményeként, jött létre. A 2017-es év központi témája: az önbizalom fejlesztés és a pozitív életszemlélet, valamint a társadalom "befogadóképességének" pozitív irányba terelése. Ennek szellemében szerveztük meg kampányunkat is, melyhez legnagyobb örömünkre az Újszínház neves színészei és a Miss International Hungary szépségkirálynője is csatlakozott.

A fotózás werk anyaga elérhető:
forrás: Miss Spinner
https://drive.google.com/drive/folders/0B3plLhdsunqZZXdRcnFKNWw4WDg

Bővebb információ a versenyről:
www.spinnerszek.hu/miss-spinner

     Kiadó: Kerekesszékesekért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.