2017. február 21., kedd 13:39

Az Emmi - Család-, és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság közleménye (3. rész)
    Budapest, 2017. február 21., kedd (OS) - A Nemzeti Tehetségügyi Koordinációs Fórum hétfői ülésén egyhangúlag elfogadták a Nemzeti Tehetség Program keretében 2017-ben kiírásra kerülő pályázatok forrásfelosztásának és ütemezésének javaslatát. Ebben az évben a hazai költségvetési források keretében - a 2015. és 2016. évhez hasonlóan - ismét 2,8 milliárd forint áll rendelkezésre a Nemzeti Tehetség Program céljainak megvalósítására.

    A Fórum tagjai és meghívott vendégei rövid előadások keretében kaptak tájékoztatást a Nemzeti Tehetség Program 2015-2016. évi pályázatainak tapasztalatairól, az uniós fejlesztési forrásból megvalósuló Tehetségek Magyarországa program (EFOP-3.2.1-15) előrehaladásáról és eddigi eredményeiről, valamint a Nemzeti Tehetség Programra felajánlható adó 1 százalékokkal kapcsolatos tájékoztató és figyelemfelhívó kampányról.
Az új felhívásokat március elejétől már érdemes figyelni a lebonyolításban közreműködő Emberi Erőforrás Támogatáskezelő honlapján (www.emet.gov.hu).
Budapest, 2017. február 21.

     Kiadó: Emmi - Család-, és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.