2017. február 21., kedd 13:40

A Harley Tulajdonosok Klubja közleménye
    Budapest, 2017. február 21., kedd (OS) - Vadság, szenvedély, lázadás, az élet rockkal és szabadsággal fűszerezve, két életérzés, amely kéz a kézben jár és összeforr. Jelen esetben egy férfi személyében, aki igen nagy utat tett meg, akinek gyermekkori álmai valóra váltak, de újra és újra képes visszamenni a gyökerekhez és megélni a pillanatot. És ha már megvalósult álmok, vagy, ahogy Sidi mondja, "igazi Hollywoodi story - közhely ide vagy oda", a Tankcsapda gitárosát az a megtiszteltetés érte, hogy ő lett a Harley-Davidson magyarországi nagykövete.

Sidi már egészen fiatalon, kis-srác korában szerelembe esett, először úgy 10 évesen a zenébe, majd később a motorozás ejtette rabul. Zenerajongóból, zenésszé, majd igazi rocksztárrá vált.
Ha motor, akkor pedig a nagy álom egy Harley-Davidson volt, 16 évesen a 251-es MZ nyergében úgy motoroztunk, hogy azt képzeltük, hogy egy Harley." – emlékszik mosolyogva vissza
Aztán úgy 1 éve végre már saját Harley-jára pattanhatott fel, és mint mondja, azóta még a közértbe is azzal megy, esténként felül és sokszor cél nélkül nekivág egy pihentető, 1,5-2 órás túrának az Alföldön.
Sidinek nemcsak a motorok, de a H-D motoros és divatruházata is bejön, mert ugyanazt az öntörvényű üzenetet közvetíti, mint a rock zene, a szabadságot. Az öltözködés egyben önkifejezés is, így örömmel képviseli a legendás márkát a nagyközönség felé. A teljes interjú itt olvasható: http://tinyurl.hu/3512/
     Kiadó: Harley Tulajdonosok Klubja