2017. február 22., szerda 08:39

A Magyar Minőség Társaság közleménye
    Budapest, 2017. február 22., szerda (OS) - A Magyar Minőség Társaság hamarosan Országos Beszállító Fejlesztési Fórumot rendez. A rendezvény célja a beszállítói körben működő KKV-k segítése a beszállítókkal szemben támasztott vevői követelmények teljesítése, a hatékony minőségi munkavégzés elérése, és a lehetséges támogatások hatásos felhasználásának megtalálása céljából.

    A rendezvény során az alábbi kérdéseket vitatjuk meg:
- Céges Beszállító fejlesztési /kiválasztás programok bemutatására és benchmarkingja.

- Hazai beszállító fejlesztés eddigi tapasztalatainak, kihívásainak és jó gyakorlatainak összegyűjtése, főbb fejlesztési feladatok és igények azonosítása

 - Termelékenység és hatékonyság növelés lehetőségei – IPAR 4.0. és Lean megoldások alkalmazása, vállalati példák és gyakorlatok. Milyen lehetőségeket rejt a technológia és a folyamatfejlesztés?

- Beszállítók igényei és elvárásai a vevőkkel szemben. Milyen területen kérnek támogatást a beszállítók? Hogyan erősíthető beszállítók és vevők közötti együttműködés?

- Beszállító fejlesztési pályázatok és lehetőségek és tapasztalatok ismertetése

Végső lépésként összeállítunk egy hat lépésből álló közös Beszállító Fejlesztési Program tervet, amit a résztvevők a rendezvény után otthon feldolgozhatnak.

Kérjük, hogy a rendezvényre való felkészülés keretében, a Beszállító fejlesztéssel kapcsolatos felmérésünket töltse ki: https://goo.gl/forms/4Han7d5YlA124IjH2

További információt a Magyar Minőség Társaság honlapján talál: https://quality-mmt.hu
     Kiadó: Magyar Minőség Társaság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.