2017. február 22., szerda 13:41

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. február 22., szerda (OS) -

    Franciaországban megszűnőben van a demokrácia, elkezdték felszámolni a szólás- és véleményszabadságot, a Kormány, melynek hónapjai vannak hátra zászlójára tűzte a véleményterrort. Mivel kormányozni nem tudtak, a választásokon vesztésre állnak, így egy eszközük maradt. Mára az egész politikai programjuk egy elemből áll: korlátozni azokat, akik nem úgy gondolkoznak, ahogyan ők.
Laurence Rossignol családügyi miniszter, bár ezek után ezt a titulust nem érdemli meg, a szenátusi vita során kifejtette, hogy "az abortusz nem szakítja meg senkinknek az életét, a valódi áldozatok a nők".
Felháborító, demagóg mondatok, botrányos törvény. A világ folyamatosan változik, a liberális terror megfélemlítésére és a kényszeredett politikai korrektségre egyre többen mondanak nemet, egy süllyedő hajó egyik utolsó próbálkozásai ezek. Ezek a politikusok azok, akik egy csapatban játszanak Gyurcsány Ferenccel, a szocialistákkal. Ha a baloldal újra hatalomhoz jutna, itthon sem remélhetünk mást, elvbarátaik szívesen segítenének nekik Franciaországból, Belgiumból, Luxemburgból, Hollandiából vagy a skandináv államokból.
Ki kell mondani, hogy a francia elit szembe megy az európai értékekkel, felszámolja a véleményszabadságot és a legrosszabb náci, kommunista időket idézi. Franciaország a diktatúra útjára lépett.

     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.