2017. február 22., szerda 14:28

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2017. február 22., szerda (OS) - Az LMP továbbra is kész a konkrét szakpolitikai ügyek mentén való együttműködésre -

    Az MSZP kérésére az LMP vezetői ma Botka Lászlóval folytattak megbeszélést. Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Ungár Péter a találkozón megerősítették, hogy konkrét szakpolitikai javaslatok mentén továbbra is leülnek tárgyalni akár a szocialistákkal, akár bármely más párttal.

Az LMP továbbra is csak azt nézi, hogy egy javaslat jó és megvalósítható-e, nem azt, hogy kitől érkezett. Az LMP ezért a megbeszélésen az ügynöktörvény, a dolgozói szegénység illetve a munkaerőhiány felszámolására vonatkozó javaslatcsomag és a párt antikorrupciós programjának  támogatására kérte a szocialistákat.

Erős LMP nélkül nincs kormányváltás és hiszünk abban, hogy 2018-ban a kormány leváltható. Az LMP fenntartja korábbi döntését, miszerint a 2018-as választásra önállóan készül és mind a 106 választókerületben saját jelöltet állít, és ezt a megbeszélésen az MSZP számára is egyértelművé tette.

LMP Sajtó


     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.