2017. február 22., szerda 21:32

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. február 22., szerda (OS) -

    A magyar emberek győztek!
Orbán Viktor és pártja megfutamodott
A magyar emberek győzelme az olimpiai pályázat visszavonása! Az Együtt büszke rá, hogy 190 kitelepüléssel összesen 10487 aláírást gyűjtve segítette a Momentum Mozgalom aláírásgyűjtését.
Az Együtt a kezdetektől fogva ellenzi a budapesti olimpiát, hiszen minden egyes erre költött forintnak jobb helye lenne az oktatásban és az egészségügyben. De a budapesti olimpiával nem ez az egyetlen gond: az Orbán-kormányt ismerve, az erre költött milliárdok óriási része fideszes haverok, strómanok zsebében kötött volna ki.
Az olimpiai pályázat visszavonása azt jelenti, hogy Magyarország kormánya nem hajlandó meghallgatni a magyar emberek véleményét, kizárólag aktuális politikai érdekei szerint dönt adóforintjaink sorsáról. A Nolimpia mozgalomnak viszont sikerült elérnie, hogy hazánk nem rokkan bele egy felesleges presztízs beruházásba és nem vándorolnak ellopott milliárdok fideszes zsebekbe.
Az, hogy a népszavazást megelőzően vonják vissza a pályázatot, azt bizonyítja, hogy a Fidesz-kormány és a Főváros vezetői minden meggyőződés nélkül költöttek tízmilliárdokat a pályázatra és telkek vásárlására. Éppen ezért az Együtt követeli, hogy a pályázat visszavonásához csatolják a lemondó nyilatkozataikat is.
Az Együtt, ahogy eddig is ezután is ki fog állni minden lopás ellen, amit korrupt politikusok, az adófizetők kárára követnek el.

Juhász Péter
az Együtt elnöke

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.