2017. február 26., vasárnap 18:14

A Párbeszéd közleménye
    Budapest, 2017. február 26., vasárnap (OS) - A Párbeszéd Bolba Mártát támogatja a VIII. kerületi időközi választáson

        A Párbeszéd Magyarországért a független jelölt Bolba Mártát támogatja a VIII. kerület 6-os választókörzetében tartandó időközi választáson. A Párbeszéd szerint itt az ideje megmutatni, hogy a demokratikus ellenzéki pártok nem aprózódnak szét és ügyek mentén képesek egységet alkotni.
     Bolba Márta evangélikus lelkészként, eddigi pályája során már bizonyította, hogy méltón képviseli a baloldali értékeket: szívügyének tartja a szolidaritást, az elesettek képviseletét, s megválasztásával egy újfajta politikai kultúra is megjelenhet a VIII. kerületi képviselői testületben. A Párbeszéd szerint pedig már önmagában nagy a jelentősége annak, hogy a jelölt egy nagy történelmi egyház lelkésze, tehát a Fidesz kirekesztő politikájának semmi köze a keresztény humanizmushoz.
     A Párbeszéd ugyanakkor felhívja a figyelmet arra, hogy a választási rendszer miatt a Fidesz jelöltje csak akkor legyőzhető, ha az ellenzék, a szavazatok szétaprózása helyett, egységesen tud fellépni. A Párbeszéd ezért különösen fontosnak tartja, hogy megjelenjen az egység az ellenzéki térfélen, és a győzelem reményében Bolba Márta minden ellenzéki támogatást megkap.

Budapest, 2017. február 26.

     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.