2017. március 8., szerda 13:52

A Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége közleménye
    Budapest, 2017. március 8., szerda (OS) - Megújult a Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetségének vezetősége, az új elnök Mocz András

    2017. február 28-án a MEGOSZ Pótválasztó Közgyűlést tartott, melynek eredményeként a Szövetség Vezetése megújult. Új elnököt: Mocz Andrást, ügyvezető elnököt: Duska Józsefet és két új alelnököt: Sárközy Tamást és Csillag Vincét választott meg a tagság teljes egyetértésben. A köztes választás egyik oka Szabó Vendel egykori alelnök halála volt, illetve az, hogy Luzsi József a MEGOSZ elnöke és Dr. Sárvári János, a szövetség ügyvezető elnöke – korábban már jelzett szándékuknak megfelelően - benyújtotta lemondását. A választás a fiatalítás, a MEGOSZ megerősítése jegyében történt és az is indokolta, hogy a folyamatban lévő nagyobb szakmai munkák (Erdőtörvény módosítás, vidékfejlesztés erdészeti pályázatainak kiírása) a befejezéshez közelednek.
A 2019. május 31-ig megújított MEGOSZ vezetőség névsora a következő:
Elnök:            Mocz András
Ügyvezető elnök:     Duska József
Alelnökök:    
Bodor Dezső Károly
Csillag Vince
Dombóvári Dénes
Ódor József dr.
Sárközy Tamás
Sípos István
Az új Elnökség hálás köszönetet mondott Luzsi Józsefnek és Dr. Sárvári Jánosnak és a magánerdő gazdálkodás fejlesztése terén elévülhetetlen érdemeik elismeréseként részükre MEGOSZ emlékérmet nyújtott át.
Duska József 30/455-39-12

     Kiadó: Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.