2017. március 13., hétfő 11:12

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. március 13., hétfő (OS) - Áder János beszédében bebizonyította: fogalma sincs, mi zajlik ma Magyarországon

    Áder János köztársasági elnök eddigi tevékenységét összegző beszédében egy szót sem szólt a hazai szegénységről, ehelyett fontosabbnak tartotta a magyar-szerb viszony dicséretét.

Áder János nem beszélt a több mint négymillió létminimum alatt élő emberről, helyettük a klímavédelemért aggódott.

Áder János hallgatott a gyalázatos helyzetben lévő oktatásról és egészségügyről, helyette egyetlen egészségügyi sikert említett, azt a látszatot keltve, mintha a magyar kórházakban minden rendben lenne.

Áder János számára ebben az országban nincsenek éhező gyermekek, nincsenek alacsony fizetések, nincs korrupció, nincs veszélyben a jogállam.

Áder János beszédében már a szavazás előtt bebizonyította, hogy alkalmatlan köztársasági elnöknek. Ha fogalma sincs arról, hogy mi zajlik ma Magyarországon, akkor azért, ha pedig tudja, de hallgatott róla, akkor azért.

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.