2017. március 21., kedd 17:29

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. március 21., kedd (OS) -

    Az MSZP helyi szervezete ismét megzavarta az Együtt egy rendezvényét
A dunakeszi lakossági fórumon történt incidens után ma, rövid időn belül második alkalommal zavarta meg az Együtt rendezvényét a Magyar Szocialista Párt egy helyi szervezete.
Előzőleg az MSZP fóti elnöke zavarta meg az Együtt rendezvényét, most pedig az Együtt a Civil Zugló Egyesülettel közösen tartott sajtótájékoztatóját zavarta meg Tóth Csabához köthető néhány, a zuglói önkormányzatban tisztséget betöltő személy.
Az Együtt egy tisztességes helyi civil jelöltet támogat, aki valódi elképzelésekkel programmal és helyismerettel rendelkezik, mert az a célunk, hogy a helyi önkormányzatban új hangot jelenítsünk meg.
Az Együtt felháborítónak tartja, hogy a Magyar Szocialista Párt immár második alkalommal nem tiszteli egy demokrata versenytársának a saját rendezvényét, annak ellenére, hogy az soha, semmilyen módon nem zavarta meg az MSZP eseményét. Az Együtt azt kéri Molnár Gyulától és Botka Lászlótól, hogy állítsák le a zuglói MSZP tisztességtelen kampányát.

Együtt
    
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.