2017. március 22., szerda 17:20

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. március 22., szerda (OS) - Tiszta forrásból: a Jobbik vizeink védelmét sürgeti a Víz Világnap alkalmából

    Az érdemi felügyelet nélkül ténykedő veszélyes üzemek, illetve az itt-ott rendszeresen felbukkanó, elhagyott több száz tonna veszélyes anyagok és hulladékok pedig időzített bombákat jelentenek vizeink és egészségünk számára. Természetes ivóvízforrásaink – bár törvény szerint védelem alatt állnak – a gyakorlatban szabad prédává váltak. Ez forrásaink "bekebelezésében", kisajátításában, a vízminőség leromlásában, e természeti értékek pusztulásában jelentkezik.

A mai kaotikus világviszonyok mellett, az újkori népvándorlások idején, amikor milliószámra indulnak meg emberek Európa felé a vízhiányos területek felől, nem intézhetjük el a vízvédelmet egyszerű kézlegyintéssel. A huszonnegyedik órában vagyunk, nem halogathatunk tovább. Minden eszközzel meg kell védenünk vizeinket, földjeinket! A Jobbik ellenzékből is ezt cselekszi, és 2018-ban, kormányra kerülve magasabb fokozatba kapcsol vízkincsünk védelme érdekében.

Kepli Lajos országgyűlési képviselő
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.