2017. március 23., csütörtök 10:38

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. március 23., csütörtök (OS) - A kormánypárti képviselők Matolcsyt és Fazekast is megvédték a számadástól a Nemzetbiztonsági bizottságban -

    A kormánypárti képviselők csakugyan indoklás nélkül és egyhangúan szavazták le Fazekas Sándor meghallgatását a bizottság előtt. Az agrárminisztert azért idézte volna a bizottság elé Szél Bernadett, hogy végre tisztázza azt, amit évek óta nem hajlandó tisztázni: hogyan lehetett Kiss Szilárd a keleti gazdasági kapcsolatokért felelős kormánymegbízott azok után, hogy megbukott a nemzetbiztonsági ellenőrzésen.

Nem véletlen, hogy a kormány a keleti nyitás körüli botrányoktól is szabadulna, hiszen míg semmiféle kézzelfogható gazdasági eredményt nem tud felmutatni a nagy csinnadrattával beharangozott fordulat, a botrányokat cserébe bőven szállítja, és ezen botrányok fő zászlóvivője éppen az a Kiss Szilárd, akit Fazekas Sándor miniszter valamiért nagyon sokáig nem akart, vagy nem tudott elengedni.

Szél Bernadett
az LMP társelnöke,
a Nemzetbiztonsági bizottság tagja

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.