2017. március 25., szombat 12:54

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. március 25., szombat (OS) - Százmilliárd úszik el a VB-n: elszámoltatást követelnek a Liberálisok

        Csak a rendezvényszervezésre 2 milliárdért szerződnek Kuna Tibor cégével, aki Szijjártó Péter jó barátja és már eddig is
bőségesen kaszált az állami megbízásokon. Jól látható, hogy elképesztő összegek röpködnek a szemünk előtt, de ha ez még nem
lenne elég, megint Fidesz-közeli oligarchák kapják a megbízásokat és gyanús, hogy ez kihat a költségek megnövekedésére is. Azért kerül 100 milliárd forintba a vizes vb, mert a kormány így fizet a klientúrájának az adófizetők pénzéből.
     A Liberálisok követelik, hogy tételesen számoljanak el a vizes vb eddigi költéseivel, a lehető legnyíltabban és ezzel párhuzamosan gondolják át, hogy szükség van-e egyik-másik gigaberuházásra, mint például a fideszesen túlárazott megnyitóünnepségre.
     Az olimpiai fiaskó után a kormány ezt az alkalmat akarja megragadni, hogy világra szóló propagandát csináljon magának, illetve amit nem sikerült ott ellopni, azt majd itt pótolják. Amennyiben a parlamenti ellenzék indokoltnak tartja a gyanús körülmények között történt olimpiai költéseket kivizsgáló bizottság létrehozását, úgy többszörösen indokolt az úszó VB-t vizsgáló bizottság életre hívása, hiszen mind a költségnövekedés mértékét, mind az összköltséget tekintve óriási mennyiségű közpénzről van szó.


     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.