2017. március 28., kedd 11:19

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. március 28., kedd (OS) -

    A Földművelésügyi Minisztérium és a Belügyminisztérium elkeserítő és felháborító módon csak egymásra mutogat. A Földművelésügyi Minisztérium szerint a Belügyminisztériumnak kellett volna elvégeznie a kármentesítést a Belügyminisztérium szerint viszont a Földművelésügyi Minisztérium feladata lenne.

Baranyi Krisztina azt is leírta, hogy mára bebizonyosodott, hogy a szennyezés már évekkel ezelőtt elérte a jelenleg is működő kutakat. Az is nyilvánvaló, hogy a kármentesítés a kormány feladata lenne. Felháborító, hogy a kormány közel százezer ember egészségét veszélyezteti. Elfogadhatatlan, hogy ma Magyarországon két minisztérium hivatalnokainak packázása miatt mérgezett ivóvizet isznak emberek. Ráadásul a lakók védekezni sem tudnak ellene, mert nincs tudomásuk erről, hiszen a hivatalok hallgatnak és aktákat tologatnak.

Baranyi Krisztina arra kérte Orbán Viktort , hogy ne tűrje tovább a két minisztérium egymásra mutogatását, biztosítson anyagi forrást, és szólítsa fel őket az azonnali intézkedésre!

Baranyi Krisztina
az Együtt környezetvédelmi szakszóvivője

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.