2017. április 7., péntek 12:17 |
A Reális Zöldek Klub közleménye |
|
Budapest, 2017. április 7., péntek (OS) - A Soros Egyetemen folyó posztgraduális képzés veszélyezteti a tudományosságot! |
A posztgraduális képzésre csak azok jelentkezhetnek, akik már
rendelkeznek diplomával. Ezzel szemben a Soros Egyetemre főiskolai,
egyetemi végzettség nélkül van lehetőség hallgatónak jelentkezni. A
Soros Egyetemen végzettek alaptudományok ismeretének a hiánya miatt
nem képesek a tudományos igazságok felismerésére. Viszonyukat a
politikához Soros által képviselt ideológia határozza meg, amely
szerint a nemzet javára tenni kívánó kormány kollektíven bűnös. A
Soros Egyetemen végzettek az NGO-k aktív, ideológiailag elkötelezett
politikai szereplői lesznek, komoly közvélemény-formáló erővé
válnak. Külföldről érkező pénzek lehetővé teszik számukra egyes
média guruk megvásárlását, neoliberális elvekkel a közvélemény
megfertőzését. A szabadság, az egyenlőség, a testvériesség, az
igazságosság különböző jelentéseinek egyoldalú hangsúlyozásával, a
demokratikus közvéleményt a nemzeti érdekek mellett tevő kormánnyal
szemben manipulálják. Külföldről érkező Júdás pénzeken túlmenően támogatóik hazai üzleti
körök, sőt az energetika területén működő állami intézmények is. Mit tesznek a fentiek ellenében a reális zöldek? A természetben és a társadalomban egyaránt konfliktus helyzetek
adódnak, e konfliktusok kezelési területe a politika. A reális zöldek annak érdekében tesznek, hogy a konfliktus helyzet
a haza javára oldódjon meg, részt vesznek a nemzeti konzultációban.
Juhos László, elnök
Kiadó: Reális Zöldek Klub
-------------------------------------------------------------------
Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait
minden esetben OS jelzéssel használják fel.
Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be
beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben
jelzett közlő a felelős.
(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
|
|
|
|
|
|
|
Forrás: OS Országos Sajtószolgálat
MTI © Minden jog fenntartva.
|