2017. április 11., kedd 14:45

A Gyermekétkeztetési Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. április 11., kedd (OS) - A Gyermekétkeztetési Alapítvány húsvéti akciói

Az ország legszegényebb falvában, Csenyétén élő gyermekeknek és családjuknak visz húsvéti csomagot a Gyermekétkeztetési Alapítvány. Ebben a faluban mindenkire havonta 30 ezer forint vagy még kevesebb jut, a házakban nincsen folyóvíz, a körzeti orvosi állás betöltetlen, a boltban kétszer annyiba kerül minden, mint a miskolci szupermarketekben.
Az Alapítvány akciójában részt vehetnek a szomszédos községben, Felsőgagyon élő gyermekek is, így összesen 317 gyermek részesül adományban.
Húsvétkor halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeknek és szüleiknek a budapesti "nyóckerben" oszt meleg ételt az Alapítvány, majd rászoruló családok kapnak csomagot.
Akcióinkon szívesen látjuk a sajtó képviselőit, kérésre profi fotóriporter által készített képet küldünk a csenyétei csomagosztásról.
Budapest, 2017. április 11.

További információ:                                                                                                                                      Barát József;                                                                                                                                             jozsef@gyea.hu tel. +36 30 370 5319
www.gyea.hu

Kiadó: Gyermekétkeztetési Alapítvány