2017. április 13., csütörtök 17:35

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. április 13., csütörtök (OS) - Állítsuk meg a Fideszt! Az MSZP eltörli a civilek és a CEU zaklatására hozott törvényeket

    Az MSZP a civilek és a Közép-Európai Egyetemért tüntető tömeg mellett áll. Örülünk, hogy szemünk láttára nőtt fel hazánk új politikai közössége, amelyet nem a lopott holmi, a gyűlölet, a félelem tart össze, hanem Magyarország és a szabadság szeretete, valamint az európaiság.

Kormányváltó erő akkor lesz ebből a tömegből, ha csatlakoznak hozzájuk a becsapott emberek milliói is, és így 2017 valóban a magyarok lázadásának éve lesz.

Az MSZP ezért arra kéri minden támogatóját, minden európai és szabadságszerető embert, hogy csatlakozzon a mozgalomhoz és vegyen részt a tüntetéseken!

A demokratikus ellenzék és a tüntetők célja azonos. Ma a civil szféra és a politikai pártok ugyanazon demokratikus alapértékekért küzdenek. Ha 2018-ban az MSZP kerül kormányra, első lépésként eltörli a CEU és a civilek zaklatására hozott alkotmányellenes törvényeket.

Ha az MSZP kerül kormányra, háborítatlanul működhetnek a más politikai álláspontot képviselő civil szervezetek és a jobboldali beállítottságú oktatási intézmények is – például ez a különbség a szabadságszerető magyarok közössége és Orbán Viktor kormánya között.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.