2017. április 20., csütörtök 07:25

A Pszichodiák Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. április 20., csütörtök (OS) - A Pszinapszissal indul a fesztiválszezon. Idén 21. alkalommal rendezi meg a Pszichodiák Alapítvány a Budapesti Pszichológiai Napokat, ismertebb nevén a Pszinapszist 2017 áprilisában Budapesten.

    Porondon a valóság címmel szervez háromnapos pszichológiai rendezvényt a Pszichodiák Alapítvány 2017 áprilisában Budapesten. A többezer fős látogatottságú Budapesti Pszichológiai Napok idei kínálatában közel 60 pszichológiai témájú előadással, 30 gyakorlati foglalkozással, 40 kulturális programmal várják a látogatókat az önkéntes szervezők.

Igazi fesztiválhangulatú forgatagnak lehetnek részesei a rendezvényre ellátogatók. A szakmai előadások, kiscsoportos foglalkozások mellett Élő Könyvtár, Életmesék, Civil Utca, Élménygyűjtő, pszichológiai játékok, szabadulószoba, relaxációs és zenei programok, kiállítások, slam poetry verseny, könyvesház, teaházi kerekasztal-beszélgetések nyújtanak kikapcsolódást a résztvevőknek.

A Pszichodiák Alapítvány célja, hogy közelebb hozza a pszichológia tudományát az érdeklődőkhöz. A szakterület neves képviselőinek közérthető tolmácsolásában a közönség betekintést nyerhet a pszichológia világába, támpontokat kaphat pszichológiai ismereteinek elmélyítéséhez. A rendezvény egyúttal országos találkozópontként is szolgál a szakma képviselői és az érdeklődő nagyközönség között.

Sajtóközlemény, háttér, képek: http://pszichodiak.hu/sajto/

Sajtóinformáció: Karsai Szilvia +36 30 663 7593 karsai.szilvia@pszichodiak.hu

Honlap, program: www.pszinapszis.hu
        
     Kiadó: Pszichodiák Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.