2017. április 21., péntek 11:59

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2017. április 21., péntek (OS) -

    A Kereszténydemokrata Néppárt Gödöllői Szervezete kijelenti, hogy mély megdöbbenéssel és csalódottsággal figyeljük Gödöllő polgármesterének politikai megnyilvánulásait. Szervezetünk nem tud, és nem is kíván azonosulni a Gémesi György által képviselt politikával.

A Fidesz és a KDNP szövetsége olyan érték alapú közösség, ami állandó, értékrenden és elveken alapuló egység, ezért elutasítjuk, hogy Polgármester úr ma arra használja a helyi közéleti szerepét, hogy új pártot létrehozva a kormánypártok ország építő munkáját támadja és bírálja. Emlékeztetjük Gémesi Györgyöt, hogy milyen sokat köszönhet azon pártok támogatásának, akiket most nemtelen kritikával illet.

A helyi KDNP szervezetét nem az aktuális érdekek, nem a személyes sértődöttség, vagy a politikai széljárás vezérli, hanem településünk és hazánk felemelkedéséért szeretnénk végezni a munkánkat. Nem valami, vagy valakik ellen szeretnénk meghatározni magunkat, hanem valamiért, a közösségért, amiben hiszünk, és aminek tagjai vagyunk.

A Kereszténydemokrata Néppárt Gödöllői Szervezete a továbbiakban is a városunkban élők érdekében és szolgálatában kívánja végezni munkáját a helyi közösség fejlődésének érdekében.

Kereszténydemokrata Néppárt Gödöllői Szervezete

     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.