2017. április 21., péntek 13:08

A Mentorátor Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. április 21., péntek (OS) - Április utolsó hetében európai szinten is egyedülálló előadást rendez a Jog és Pszichológia folyóirat Korunk lelki betegségei: a depresszió és a borderline személyiségzavar címmel. Az este folyamán olyan népszerű és elismert pszichiáterek állnak a közönség elé, mint dr. Fridél Mária, valamint Magyarország egyik legnagyobb "borderline szakértője", dr. Keresztes Zoltán. Az esemény zárásaként pedig az Én, a megbélyegzett című könyv szerzője, Kneszl Beáta Carmen nyílt, kendőzetlenül őszinte, interaktív előadásával tárja fel a borderline szindrómával kapcsolatos személyes tapasztalatait.

    Az előadások témája a hazánkban oly sokakat érintő, azonban még a betegek közvetlen környezetének is nehezen felismerhető és a társadalom által gyakran elutasításra kerülő olyan pszichiátriai betegségek, mint a depresszió és az egyik legmegterhelőbb személyiségzavar, a borderline szindróma.

Az esemény programjával kapcsolatos bővebb információk az alábbi linken érhetőek el: http://jogespszichologia.hu/2017/04/20/korunk-lelki-betegsegei-a-depresszio-es-a-borderline-szemelyi

     Kiadó: Mentorátor Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.