2017. április 21., péntek 14:52

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye
    Budapest, 2017. április 21., péntek (OS) - Új tornateremmel gazdagodik Andocs általános iskolája

    A Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében megvalósuló beruházást a programot irányító fejlesztési tárca részéről Boros Anita vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár adta át 2017. április 21-én.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium irányítása alatt felgyorsult a program végrehajtása, melynek első ütemében sorra épülnek az új létesítmények országszerte. Az Andocsi Szent Ferenc Általános Iskolában egy bútorokkal és sporteszközökkel teljesen felszerelt tornatermet adtak át. Ez a hazai finanszírozású beruházás nem csak a mindennapos testnevelésóráknak biztosít méltó körülményeket, hanem a település közösségi rendezvényeinek és kulturális eseményeinek is otthont adhat.

Boros Anita helyettes államtitkár az ünnepélyes eseményen kiemelte: "Ez a település, amelynek a legnehezebb időkben is megtartó erőt adott a hit, most egy olyan új létesítménnyel gazdagodik, amely reményeink szerint tovább erősíti közösségének összetartását, és amely meghatározó helyszíne lehet nem csak az iskola, de Andocs teljes lakossága kulturális- és sportéletének."

A Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében Somogy megyében a már átadott görgetegi és andocsi tornaszobán kívül Nagyberényben épül tornaterem.

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
Kommunikációs Főosztály

Budapest-Andocs, 2017. április 21.

     Kiadó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.