2017. április 24., hétfő 15:14

A Korkedvezményes Nyugdíjasok Országos Érdekvédelmi Egyesületének közleménye
    Budapest, 2017. április 24., hétfő (OS) -

    Kónya Péter független képviselő a mai napon levélben fordult az ellenzéki pártok vezetőhez, megismertetve őket a "VÁLASZTÁSI 1 X 1 Orbán Viktor és a FIDESZ 2018-as leváltására" koncepciójával, amelyet követve az ellenzéki pártok eséllyel vághatnak neki a 2018-as választásoknak.
    A KNOÉ egyetért a képviselő azon gondolataival, hogy A FIDESZ által kialakított centrális erőtérben, a jelenlegi választási rendszer mellett Kormányváltásra csak abban az esetben van esélye az ellenzéki pártoknak, ha félretéve ideológiai ellentéteiket, korábbi sérelmeiket, készek közös áldozat vállalásra és a 2018-as választásokat megelőzően legalább egy technikai jellegű választási megállapodást megkötnek.
Ezért Egyesületünk felszólítja az ellenzéki pártok vezetőit, hogy egy reményteli kormányváltás érdekében, érdemben tanulmányozzák a képviselő által elkészített tanulmányt és vegyenek részt a meghirdetett egyeztetésen! Úgy véljük így a jogtalanúl visszaható hatállyal megvont szolgálati nyugdíjunkat is visszakaphatjuk!

     Kiadó: Korkedvezményes Nyugdíjasok Országos Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.