2017. április 28., péntek 17:42

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. április 28., péntek (OS) - Az ellenzék az adóemelés, a Fidesz az adócsökkentések politikáját választotta - Reagálás az ellenzéki pártok (Együtt, Jobbik, MSZP, DK, LMP) nyilatkozatára

    Ha az ellenzéki pártokon múlna, se adócsökkentés, se béremelés nem lenne.  A baloldal a Jobbikkal karöltve most is ugyanazt a bukott adórendszert erőlteti, amivel Gyurcsány és a szocialisták egyszer már tönkretették az országot, agyonadóztatták a fizetéseket és elszegényítették a családokat. Az ellenzék az adóemelés, a Fidesz az adócsökkentések politikáját választotta: kevesebb, mint felére csökkentettük a személyi jövedelemadót, a társasági adót, évről évre bővítjük a családi adókedvezményt, csökkentettük a legfontosabb élelmiszerek áfáját és a lakásáfát. Amióta az adók csökkennek, nő a gazdaság és nőnek a fizetések is, ezért az adócsökkentéseket jövőre is folytatjuk. A 2018-as költségvetést már úgy tervezzük, hogy tovább csökkennek a munkát terhelő adók, csökken az éttermi szolgáltatások, az internet és a halhús áfája, és tovább nő a két gyermekesek családi adókedvezménye.
Fidesz-frakció Sajtóosztály

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.