2017. április 28., péntek 22:03

Az Országos Kriminalisztikai és Detektív Egyesület közleménye
    Budapest, 2017. április 28., péntek (OS) - 2017. április 27-én a Benczúr Házban tartotta meg éves rendes közgyűlését az Országos Kriminalisztikai és Detektív Egyesület.

Sallay Károly elnöki köszöntőjét egyben a közgyűlés megnyitóját követően Dr. Gulyás Gáspár "Megújuló Afrika" – gazdaság, biztonságpolitika és Dr. Garamvölgyi László "Célkeresztben az európai bűnmegelőzés" címmel tartott előadást. Dr. Ferenczy Zoltán az OKDE ügyvivő alelnöke "Primus inter pares - Első az egyenlők közt" címmel számolt be a legutóbbi közgyűlés óta eltelt időszakról, az OKDE 2016-ban végzett tevékenységéről. Az elnökség és a testületek beszámolóját követően a közgyűlés döntött a 2016. évi költségvetés végrehajtásáról szóló beszámoló és a 2017-es év költségvetésének elfogadásáról

Kiadó: Országos Kriminalisztikai és Detektív Egyesület