2017. április 30., vasárnap 12:54

Az MSZP Országos Központ közleménye (3. rész)
    Budapest, 2017. április 30., vasárnap (OS) - Még egy mondat a hazaárulásról

    Mivel azonban a renitensekkel szembeni érdemi szankciókra még nem volt példa, ismert gyakorlat híján kötelességem védeni a magyar érdekeket azzal, hogy ellenzek minden hosszú évtizedeken át kiható, a magyar szavazati jog elvesztésével járó, a fejlesztésekből, beruházásokból történő kimaradást hozó büntetést.

Orbán kormánya ellen minden szükséges és indokolt vizsgálatot meg kell indítani, a megfelelően mért és célzott szankciókat pedig meg kell hozni. Uniós csatlakozásunk május elsejei évfordulójának üzenete: ha nem akarjuk, hogy a Fidesz bűnei miatt hosszú évtizedeken át sérüljenek Magyarország érdekei, akkor a legbiztosabb út leváltani és elzavarni a kormányt. Erre Botka László vezetésével nem egészen egy év múlva lehetőség is lesz. Élni kell vele.

A magyar miniszterelnök vízválasztó, az illiberális államot meghirdető tusványosi beszéde után megfogadtam, hogy európai képviselőként nyílt levélben fogom minden héten figyelmeztetni a közvéleményt a rezsim bűneire. Százharmincnyolcadik alkalommal kongatom a harangokat, de addig folytatom, amíg szükség van rá. Mert európai demokrataként ez a dolgom.

Ujhelyi István,
az MSZP alelnöke, EP-képviselő
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.