2017. május 1., hétfő 07:19

Szanyi Tibor EP-képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. május 1., hétfő (OS) -

    Május elseje egyben az a nap is, amikor csatlakoztunk az európai egység letéteményeséhez, az Európai Unióhoz. Sokan talán azt gondolhattuk, hogy valami tutiba kerülünk, ahol dől ránk a pénz. Hatalmas tévedés. Még többen viszont ma is azt gondoljuk, hogy egy együttműködési keretben tehetünk magunkért sok mindent. Nincs osztályfőnök, de van önkéntesség. Nem fogják Brüsszelből megírni nekünk a mi Munka Törvénykönyvünket, de mi írhatunk olyat magunknak, ami az európai normáknak megfelel. Nincsenek kényszerek, ám a többi nemzettel közös vállalásaink megtartása a magyar becsület ügye.

Változtassunk, hogy reményeink valósággá váljanak!

Amíg szavazólap és hozzátartozó urna van, addig csak magunkat okolhatjuk az így vagy úgy, de megszavazott zsarnokaink tobzódásáért. A magyar gerinc csak hajlott csontfüzér lesz, ha tovább tűrjük azt a barna mocskot, amit az orbáni galeri a képünkre ken. Elég!
    
Előre az egységért!

     Kiadó: Szanyi Tibor EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.