2017. május 9., kedd 15:54

A Szcientológia Egyház Központi Szervezet közleménye
    Budapest, 2017. május 9., kedd (OS) - 67 éves évfordulóját ünnepli az egyik legbefolyásosabb könyv, amit valaha az emberi elméről írtak

    1950. május 9-én jelent meg L. Ron Hubbard emberi elméről írt könyve, Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya címmel.

A könyv annak idején futótűzként járta be az USA-t és a New York Times bestseller listájára került. Hamarosan más nyelvekre is lefordították és azóta egy világszintű mozgalmat indított el.

Úgy tűnik, hogy a Dianetika kiállta az idő próbáját, a 21. században is töretlen népszerűségnek örvend, 4,8 másodpercenként veszi a kezébe valahol a világon egy új olvasó egy példányát.

A könyvet a 20. század tíz legjelentősebb nem szépirodalmi jellegű műve közé sorolja olvasói szavazatai alapján a Random House Modern Library. A Dianetikát használó csoportok mára már több mint 160 országban vannak jelen és minden héten növekszik a számuk.

Magyarországon is ünnepelnek a Dianetikusok május 9-én a Dianetika 67. születésnapja alakalmából.

A magyar Dianetikusok azt állítják, hogy rendelkeznek megoldásokkal azokra a problémákra, amelyekkel egyénileg és társadalmi szinten szembenézünk.

Társaságukat az összefogás jellemezi, aktívan részt vesznek társadalomjobbító tevékenységekben is.

További információk: http://www.scientology-budapest.org/

     Kiadó: Szcientológia Egyház Központi Szervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.