2017. május 18., csütörtök 14:35

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2017. május 18., csütörtök (OS) - Csak az a nő szavazzon a Fideszre, akit nem zavar, ha bármikor megverhetik

    Saját nevét köpi szembe az Alapjogokért Központ, amikor azt javasolja a kormánynak, hogy ne terjessze az Országgyűlés elé az Európa Tanács nőkkel szembeni erőszak elleni küzdelemről szóló isztambuli egyezményének ratifikálását.

Ebből az a következtetés vonható le, hogy a Fidesz pártalapítványa által pénzelt álcivil szervezet szerint nem kell fellépni a nők elleni erőszak ellen, a nők bántalmazását nem kell nemzetközi szabályozással tiltani.

Mindez beleillik a Fidesz nőket gyalázó és nőket bántalmazó gyakorlatába. A felesége állkapcsát eltörő, majd a vak komondorról hazudozó Balogh József fideszes képviselő, vagy a 16 éves kislánnyal szexuális viszonyt folytató KDNP-s Szabó Ferenc körmendi alpolgármester világosan jelezték eddig is: a jobboldal bármilyen aljasságra képes a nőkkel szemben.

Ezek után csak az a nő szavazzon a Fideszre, akit nem zavar, ha bármikor megverhetik.

Botka László és az MSZP a 2018-as kormányváltás után visszaadja azt a védelmet és tiszteletet a nőknek, amit a jobboldal kormányzása elvett tőlük.

MSZP

Bővebb információ: Gurmai Zita, a PES WOMEN és az MSZP Nőtagozatának elnöke

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.