2017. május 19., péntek 15:31

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. május 19., péntek (OS) - Korózs, Botka és a szocialisták vették el a 13. havi nyugdíjat – Reagálás Korózs Lajos (MSZP) nyilatkozatára

    A szocialisták teljesen hiteltelenek. Korózs Lajos, Botka László és a többi szocialista voltak azok, akik elvették a 13. havi nyugdíjat, mind megszavazták egy egész havi nyugdíj elvételét. Korózs Lajos még nyugdíjadót is be akart vezetni. Teljesen mindegy, hogy mit ígérgetnek a nyugdíjasoknak, mert mindig csak átverték és kihasználták őket.
A szocialisták nemcsak elvettek egy havi nyugdíjat, de 12%-ról 25%-ra emelték az élelmiszerek áfáját, duplájára emelték az áram és háromszorosára a gáz árát, vizitdíjat és kórházi napidíjat vezettek be.   Ha az MSZP-t valóban érdekli a nyugdíjasok sorsa, akkor támogassa a 2018-as költségvetést, amely jövőre is biztosítja a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzését, a 3%-os nyugdíjemelést, az élelmiszerek áfacsökkentésének folytatását A jövő évi költségvetés a gazdasági növekedésnek köszönhetően nyugdíjprémium kifizetésével számol.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.