2017. május 22., hétfő 11:16

A Forgalmazók az Egészségért közleménye
    Budapest, 2017. május 22., hétfő (OS) - Meghívó. Az EMMI, NFM, NAV és a Kormányhivatal tájékozó előadásai egészségügyi szolgáltató vállalkozások részére.

    Ezúton Tisztelettel meghívjuk és várjuk az egészségügyi szolgáltató vállalkozások munkatársait a Forgalmazók az Egészségért Szövetség (FESZ) ingyenesen látogatható szakmai programjára.

A kormányzati háttérintézmények 2017. januári átalakítását követően több állami szervezet is átalakult, megszűnt vagy hatáskörét a területi Kormányhivatal vette át, valamint több jogszabály is megváltozott. Sok olyan jogszabály van, ami többféleképpen is értelmezhető. A vállalkozások jogszerű működését és a gyógyászati segédeszközöket támogatással forgalmazó GYSE szaküzletek, patikák szolgáltatását felügyelő szervezetek – a szervezők tapasztalatai szerint - gyakran megyénként eltérő szempontok alapján ellenőriznek, esetleg büntetnek.

A rendezvényen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és Budapest Főváros Kormányhivatala felkért szakértői a résztvevők előzetesen összegyűjtött egyéni problémafelvetésére és jogszabály értelmezési anomáliákra válaszoló előadásokat tartanak majd.

A részletes program: http://hatosag.gyogyasz.hu/index.php/hivatali-hatosagi-tajekoztato

Az eddig beérkezett kérdések, az előadások várható tartalma a megadott honlapon található meg.

     Kiadó: Forgalmazók az Egészségért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.