2017. május 22., hétfő 11:35

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. május 22., hétfő (OS) - El a kezekkel a Budapest Parktól

    Az elmúlt napokban jelentették be, hogy MSZP-s javaslatra Fidesz-támogatással bezárnák Budapest és egyben Magyarország egyik legnépszerűbb, legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyét, a Budapest Parkot, a fiatalok egyik kedvenc közösségi terét, ahol évek óta a kortárs pop-rock zenekarok legjava is fellép, hogy megmutassa magát és tudását a közönségnek. Tavaly több mint 330 ezren buliztak a Budapest Parkban – senkit sem zavarva, hiszen több kilométeres körzetben nincs lakóház, és a népszerű szórakozóhely mégis központi, jól megközelíthető helyen van.

A LiFT - Liberális Fiatalok Társasága (a Magyar Liberális Párt ifjúsági szervezete) valamint a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) tiltakozik az átgondolatlan elképzelés ellen, és nagyon bízik benne, hogy nem csupán egy újabb ingatlanspekuláció áldozata lenne a P+R parkolónak kinézett terület. Számos budapesti, fideszes önkormányzat – többek között a ferencvárosi is – következetes törekszik arra, hogy a szórakozó-negyedeket leradírozzák Budapest térképéről, mondván, a lakókat zavarják ezek a rendezvények. Most azonban egy olyan helyszínre esett a választás, melynek bezárásával megszűnne Budapest egyik legnagyobb és legkedveltebb szezonális szórakozóhelye, és ezáltal megszüntetnék emberek százezreinek az olcsó szórakozási lehetőségeit. A Budapest Parkon kívül legközelebb Bécsben van hasonló méretű szabadtéri szórakozóhely.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.