2017. május 22., hétfő 11:47

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. május 22., hétfő (OS) -

    Baranyi Krisztina (Együtt): Szomorú, hogy az MSZP is hozzátenné a magáét Ferencváros kulturális életének még sivárabbá tételéhez
Baranyi Krisztina, az Együtt ferencvárosi önkormányzati képviselője felesleges és káros indítványnak tartja a Budapest Park bezárásáról szóló javaslatot.
Bezárhatják a Budapest Parkot, ugyanis a Ferencvárosi Önkormányzat támogatta Pál Tibor MSZP-s önkormányzati képviselő javaslatát, hogy a szórakozóhely helyett egy parkoló legyen a zöldterületen.
Ez újabb lépés lenne abban a leépülésben, amely hetedik éve, a Fideszes városvezetés alatt jellemzi a kerület kulturális életét.
Egykor virágzott a Ráday utca, Ferencvárosban otthont és támogatást kaptak a kortárs művészetek, galériák, könyvesházak, pezsgő zenei élet jellemezte a kerületet.
Mára ebből már csak nyomokban maradt valami, provinciális, középszerű események, álcivil szervezetek kapnak csak támogatást a kerületi vezetéstől.
Most még a tőlük nem függő, népszerű és nagy látogatottságú Budapest Parkot is megpróbálják ellehetetleníteni, annak ellenére, hogy nagyon büszkék arra, hogy Ferencváros egyetemi város, a fiatalok, a jövő generáció értelmisége él és tanul itt.
Elfogadhatatlan, hogy sötét és vidékies várost akarnak csinálni egy budapesti belső kerületből,ahol több tízezer fiatal él és dolgozik.
Ha tőlük függ, a kerületnek szórakozásként marad az Ismerős arcok és az R-GO.

Baranyi Krisztina
az Együtt ferencvárosi önkormányzati képviselője
 

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.