2017. május 22., hétfő 12:06

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. május 22., hétfő (OS) - DK: Ha nem buktatjuk meg, Orbán egymillió magyart üldözhet el az országból

    A KSH Népességtudományi Kutatóintézetének friss kutatása szerint a 18-40 éves korosztályban 680 ezren fontolgatják, 370 ezren pedig valóban külföldre költözhetnek a következő években. A Fidesz országkiürítési programja jól működik, mert ha ez bekövetkezik, akkor az elmúlt évek kivándorlóinak legalább félmilliós táborával együtt az Orbán-kormány alatt már egymillióan hagynák el az országot.

A Demokratikus Koalíció szerint a magyar történelemben Orbán Viktor üldözte el a legtöbb magyart az országból és ő szakította szét a legtöbb magyar családot is. A DK szerint a több százezer Nyugat-Európába vágyó magyart csak az tarthatná vissza, ha Magyarország újra egy európai elköteleződésű demokratikus jogállam lenne, ahol nem csak kuporgatni és túlélni, hanem tisztességesen és európai módon élni is lehetséges. A DK szerint 2018-ban rendszerváltásra van szükség, különben szó szerint kiürül az ország.

Gréczy Zsolt
Szóvivő
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.