2017. május 22., hétfő 14:26

A Magyar Paralimpiai Bizottság közleménye (3. rész)
    Budapest, 2017. május 22., hétfő (OS) - Száz versenyző a Magyar Nyílt Országos Paraúszó Bajnokságon, Sors Tamás bejelentette: folytatja!

    "A riói paralimpia után a magyar bajnokság volt az első hazai nagy verseny, ahol a magyar paraúszó sport számot adhatott az aktuális felkészültségéről, helyzetéről. A Rióban kiválóan helytállt úszók a versenyszezon kezdete előtt, az alapozási időszaknak megfelelően teljesítettek a hétvégén, példát mutatva a kezdő sportolóknak. Szakmailag komoly előrelépésnek tartom, hogy klubszinten egyre több energiát fordítanak a kezdő parasportolók felfedezésére.  A Vasas ifjú sportolóinak a technikáján jól látható a szakmai munka, látványos fejlődést mutattak be és a legeredményesebb csapatként zártak a bajnokságon.  
Köszönet illeti az edzők, szakmai stábok munkáját, a magyar bajnokságon évről évre leszűrhető az elkötelezettségük. A 2017-es év legnagyobb kihívása és versenye a szeptember 30. - október 6-a között Mexikóban elstartoló világbajnokság lesz, a szintidők alapján Adámi Zsanett, Konkoly Zsófia, Pap Bianka, Iván Bence, Sors Tamás, Széni András, Tóth Tamás, Vereczkei Zsolt - és amennyiben a júliusi berlini világkupán jól szerepel-, Mocsári Bence utazhat."- Értékelt a versenyt követően dr. Sós Csaba, a paraúszók szövetségi kapitánya.

     Kiadó: Magyar Paralimpiai Bizottság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.