2017. május 22., hétfő 14:26

A Magyar Paralimpiai Bizottság közleménye (4. rész)
    Budapest, 2017. május 22., hétfő (OS) - Száz versenyző a Magyar Nyílt Országos Paraúszó Bajnokságon, Sors Tamás bejelentette: folytatja!

    Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke az új versenyhelyszín választásáról elmondta: "Hódmezővásárhely először adott otthont egy nemzetközi paraúszó versenynek, ami azt az örvendetes üzenetet közvetíti, hogy egyre több magyar város fordít gondot a fejlesztésekre, azért, hogy megfeleljenek az akadálymentes, nemzetközi versenyszabályzatokban előírt feltételeknek. Világviszonylatban és hazai szinten is az egyik legsikeresebb és legismertebb parasportág az úszás, ezért a felkészülés során mérvadó, hogy hazai körülmények között is van lehetőség edzőtáborozni és immáron versenyezni is a technikailag kiváló, modern Gyarmati Dezső Sportuszodában. Szintén örömmel tapasztaljuk, hogy a vendéglátó magyar városok lakossága egyre nyitottabb a fogyatékos sportolók és általuk a fogyatékkal élők iránt, kedvességük és segítőkészségük teszi teljessé a versenyek sikereit. Köszönjük Hódmezővásárhely városának a kiváló vendéglátást, hozzáállásuk megerősíti, hogy fogyatékosnak lenni nem azt jelenti: vesztesnek lenni! Gratulálok a hétvégi országos bajnokság minden sportolójának, az edzőknek, szövetségi kapitány úrnak és Becsey János vezető edzőnek a sikeres versenyhez."


     Kiadó: Magyar Paralimpiai Bizottság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.